OVERORDNET INFORMATION
 

Jeg afholder ikke længere kurser og vil hermed takke dig der har været kursist på et af mine FO kurser tilbage før 2009, og måske vil søge viden eller inspiration til male teknik her på min hjemmeside, gennem mine gallerier og i de tekster der findes på de gamle kursussider, bl.a. er der under Mandala kurset, en beskrivelse om mandala tegningernes oprindelse.
Det var en spændende tid for mig, at møde jer, at lære alle i spændende og kreative mennesker at kende, og jeg vil mindes den tid med glæde :-)
Kærlig hilsen
Inge Marie Nyborg Nielsen

 

INFO. OM  KURSUS INDHOLD: Klik på de enkelte kursus titler i spalten her til venstre.

STED: Kurserne er arrangeret af FO - Århus og undervisningen finder sted i deres kreative værksteds lokale.

TID: Forårs kurser begynder sidst i februar, efterårs kurser begynder sidst i september. Sommerkurserne finder sted sidste uge i juni og Kunst på Kreta ligger ca. første uge i juni, men ikke hvert år, så se beskrivelsen under punktet Kunst på Kreta på forsiden af denne hjemmeside.

FOR ALLE KURSER GÆLDER: At undervisningen henvender sig til både uøvede og øvede, du vil få individuel vejledning tilpasset det niveau du er på. Alle de nødvendige redskaber findes på skolen, såsom staffelier, pensler, spartler, malerknive, ruller, paletter, m.m. Medbring selv maler tøj og notesbog.

MATERIALER: Vi arbejder med forskellige teknikker og produkter. Der bruges akrylmaling i en god kvalitet på papir og lærred. På mandala kurset bruger vi Lascaux Gouache, der må påregnes en udgift til materialer.

KURSUS PRIS: Er oplyst ved hver kursus beskrivelse. Nedsat pris for ledige, pensionister, pensionister, efterlønnere, handicappede og studerende.